| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Leethanda Бродеща в нощта

|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:11 pm Post subject: 2ри юни |
|
|
Верно, малко късно пиша, обаче искам да видя дали и вие сте имали такива преживелици като мен. Искам обаче първо да видя вашите  _________________ Свирепо настроение
 |
|
| Back to top |
|
 |
CarminaBurana Маяр

|
Posted: Thu Jul 28, 2005 10:56 am Post subject: |
|
|
ъ?за кво става въпрос?единственото за което се сещам за тая дата е че тва е рд-то на 1 френд _________________ Ангели
летят в траур бял.
Снегът вали
над този глупав свят заспал.
...portreremo il nostro segreto lontano... |
|
| Back to top |
|
 |
Leethanda Бродеща в нощта

|
Posted: Thu Aug 04, 2005 8:18 am Post subject: |
|
|
Цеци, миличка, не ме карай да се отчвам още повече от българите! На 2ри Юни е загинал Христо Ботев( по-правилно "Ботйов"). Сега всяка година на този ден в 12 часа вият сирени и всички трябва да застанат мирно за около 2-3 минути в почит на загиналите за свободата на България. Изненадвам се, че не се сети Та за моята преживелица... Седя си аз в градинката на Гроздов пазар с 2 приятелки и по едно време то станало 12 часа. Засвирват сирените и ние ставаме. До нас имаше и една жена, очевидно с проблем с краката, но и тя стана. Около нас имаше още 2 заети пейки, но никой не си мръдна задника, за да почете подвига на Ботев, Левски, Хитов, Раковски, Каравелов и другите, работили за свободата на родината. Жалко, наистина. _________________ Свирепо настроение
 |
|
| Back to top |
|
 |
|