| View previous topic :: View next topic |
| Каква магия бихте искали и/или практикувате? |
| Бяла |
|
14% |
[ 1 ] |
| Черна |
|
28% |
[ 2 ] |
| Зелена |
|
28% |
[ 2 ] |
| Лунна |
|
14% |
[ 1 ] |
| Астрална |
|
14% |
[ 1 ] |
| Магия на Маите |
|
0% |
[ 0 ] |
| Магия на Атлантите |
|
0% |
[ 0 ] |
| Хрономагия |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 7 |
|
| Author |
Message |
Явана Гном

|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:21 pm Post subject: :) |
|
|
Не си се излъгал - имаше момент,в който бях на ръба на всичко в тоя живот...но се справих така или иначе.
А за никовете - ами Дара бях някога,в друго време и пространство...Впрочем като смених "Дара";смених го с ник "Вещицата" - и досега се подвизавам с тоя ник навсякъде... Тук обаче реших да бъда нещо,което принципно бих искала да бъда - ако си чел "Силмарилион",ще ти е ясно коя е Явана...ако не - прочети го;книгата е страхотна...
Радвам се обаче,че ти и тук си Арута,Магьоснико... ))) _________________ " Изпървом бил Еру - или Оня,който е сам... " |
|
| Back to top |
|
 |
death_dealer Гном

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 7:17 am Post subject: |
|
|
черна магия , астрална и хрономагия. Ме че смятам да я използвам черната,ама винаги са ми харесвали отрицателните герои...сигурно има не6то общо...
Хей,хора от к1де сте се научили да правите магии ? и за къв дракон говорите?  |
|
| Back to top |
|
 |
Leethanda Бродеща в нощта

|
Posted: Wed Aug 09, 2006 11:51 am Post subject: |
|
|
Амм, death_dealer, откъде разбра за форума? Я кажи какво си, откъде си, що си.... _________________ Свирепо настроение
 |
|
| Back to top |
|
 |
death_dealer Гном

|
Posted: Wed Aug 09, 2006 12:08 pm Post subject: |
|
|
az? t1rsex knigite na Anne Rice i se nat1knah na foruma Otnosno kakvo s1m...mai zasega s1m gnom ina4e s1m momine, po4ti na 17 ot silistra, ako te interesuva ne6to pitai  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Aug 09, 2006 6:58 pm Post subject: |
|
|
Ммммхмз.... Мии, търси в датата, там ги има _________________ Свирепо настроение
 |
|
| Back to top |
|
 |
death_dealer Гном

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 12:36 pm Post subject: Re: Магията-видове. |
|
|
| Leethanda wrote: |
| Таа, въпроса е ясен-каква магия практикувате или бихте искали? Аз лично съм зелена вещица (не, Гейшо, не луда фенка на ментата). Обосновете мнението си. А ако не знаете какво означават тези видове-питайте и ще ви бъде даден отговор. |
Наистина ли си вещица? И има ли нещо различно в тея хора или не? Понеже четох в някакъв форум(вече не помня кой) че човек трябва да притежава някака енергия(убий ме ако знам за какво става дума), без която не може да прави нищо. Вярно ли е?
П.С.: Като се замисля май го четох във форума на таламаска, обаче не съм сигурна  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Oct 14, 2006 1:58 pm Post subject: |
|
|
Да, вещица съм си, ама и вампирясах леко последните 3-4-5 години... И такаааа.... _________________ Свирепо настроение
 |
|
| Back to top |
|
 |
|